English

Përplasje spektakolare e makinave (VIDEO)

Në Roselle Park, New Jersey kamerat e trafikut kanë kapur një përplasje dramatike
në një kryqëzim dhe asnjë nuk u plagos rëndë.

Shumë shoferë janë të zemëruar në instalimin e kamerave që gjobisin qytetarët kur kalojnë me drita të kuqe.
Përplasja ka ndodhur në 13 korrik 2012
1182

KOMENTE