English

Si bën make-up Kim Kardashian (VIDEO)

Çdo javë, Brown interviston vajza të famshme në fushën e veshjeve dhe të make-up. Në këtë episod, është e ftuar Kim Kardashian e cila tregon për mënyrën e veshjes së saj dhe se si ajo bën çdo ditë vetë Make-up.

Ajo bën një demostrim te drejtuesja e programit fotokopje atë që ajo bën te fytyra e vet.
Shihni në video make-up nga Kim Kardashian.
1179

KOMENTE