English

E zhveshin, e rrahin dhe e djegin me cigare për 45 minuta (VIDEO)

Një grua ishte lënë e pafuqishëm në duart e një turme burrash të cilët nisën një sulm të tmerrshme ndaj saj si ajo u largua nga një bar në Indi.

Incidenti ndodhi natën vonë në qytetin e Guwahati në veri të vendit dhe ka shkaktuar zemërim, në reagimin tepër të ngadaltë nga ana e policisë.

Sulmi qe filmuar nga një gazetar i cili ndodhej jashtë duke bërë detyrën e tij ku të paktën një grup prej 20 burra konkurronin në drejtim të viktimës duke e zhveshur, rrahur dhe djegur me cigare trupin e saj.

Kjo situatë vazhdoi për 45 minuta dhe asnjë nuk ishte në gjendje të ndihmonte vajzën, edhe pse dyqanet e hapura dhe njerëzit në to rrinin si spektatorë por dhe policia erdhi me vonesë edhe pse ndodhej vetëm 2 km larg.

Dhe kjo sjellje e policisë ka shkaktuar zemërim te njerëzit por deri tani janë arrestuar disa persona dhe priten të arrestohen dhe 7 të tjerë si të dyshuar.

Policia ka premtuar arrestimin brenda 48 orëve të të gjithë të dyshuarve duke u ndihmuar dhe nga pamjet në youtube, por i dyshuari kryesor është ende i lirë.

Gazetari kishte dashur të ndihmonte vajzën por ata ishin si ujqër dhe nuk kishte mundur ta shpëtonte.
Më pas policia ka çuar vajzën në spital ku pritet të kalojë disa ditë për stabilizimin e gjendjes së saj.
1190

KOMENTE