English

Ish ylli i Big Brother feston ne Ibiza (FOTO)

Kur shumica e njerëzve shkojnë me pushime kanë tendencë për të humbur në peshë me qëllim që të duken sa më mirë dhe seski pse jo dhe për ndonjë romancë.

Por kjo nuk ndodh për Kate Lawler pasi ajo nuk ka se çfarë të humbë më.

Ish-ylli i Big Brother ndodhet në Ibiza kohët e fundit, ku ajo ka treguar perfekt trupin e saj duke pirë ndoshta një gotë ujë, si ajo kishte shkuar te motra e saj për të festuar së bashku.

San Antonio ishte ishulli që ajo kishte zgjedhur për t'u dëfryer me motrën dhe mikeshat e saj.

Kate Lawler u bë e famshme pas shfaqjes në shtëpinë e Big Brother në vitin 2002.

KOMENTE