English

Jon Bon Jovi vizitë në bregdetin shqiptar

Ndoshta ai ka menduar se nuk do të vihet re, por syrit të mprehtë të shqiptarëve nuk i ka shpëtuar një mysafir si Jon Bon Jovi.

Jon Bon Jovi është parë në bordin e një jahti luksoz që lundronte nga Vlora në Sarandë gjatë bregdetit shqiptar.

Mendohet se jahti i përket një miliarderi amerikan të industrisë së naftës. Ata kanë bërë ndalesa në Ksamil dhe kanë vizituar edhe Butrintin.

KOMENTE