English

Lopez dhe Iglesias në turne së bashku, pasi Lopez ju refuzua ngritja e pagës

Jennifer Lopez ka dhënë një shfaqje hyjnore mbrëmë në MOntreal-Kanada si nata e parë e hapjes së turneut të saj me Enrique Iglesias.
Këngëtarja 42-vjeçare dukej mahnitëse në një veshje me gëzof dhe pendë të bardha.

Përkundër raporteve të freskëta ajo u braktis nga bosët e American Idol pasi ajo kërkoi një rritje page 2milion, Lopez u shfaq super profesionale si ajo e doli në skenë për një shfaqje të gjallë që e vetë-siguroi.

Ajo ka kënduar disa nga hitet e saj, si "On The Floor", "If You Had My Love" në stadiumin Centre Bell në Montreal ku bëri që të dridhej i tërë stadiumi.

Pas përfundimit në Kanada, ajo do të shkojë në SHBA, duke përfunduar deri në Orlando, Florida, në shtator.
Gjithashtu raportet sugjerojnë që Lopez dhe Steven Tyler nuk do të kthehen më në Amerikan Idol.

KOMENTE