English

Prapanica që kushton 15 mijë dollarë (FOTO)

Një nënë amerikane e dy fëmijëve që ka shpenzuar 15,000 dollarë për të rritur madhësinë e të pasmeve të saj, tregon se është me fat që nuk ka vrarë jetën e saj.
Vanity Wonder ka folur në programin e mëngjesit të drejtuar nga Eamon Holmes dhe Ruth Langsford dhe pranoi se ajo ishte e sëmurë për të bërë atë veprim.

Pasi tregon fotografitë ku Vanity ka bërë qindra injeksione të paligjshme, Ruth e ka pyetur 30-vjeçaren pse ajo kishte kërkuar për të ndryshuar formën e saj të trupit?

Ajo shpjegon se si balerinë nate, donte të dukej më mirë se gratë e tjera dhe në fillim nuk e ka menduar se si mund t'i rriste prapanicat, por më pas kur dëgjoi se si realizoheshin, ajo i bëri, pasi i hyri një cmirë midis balerinave për t'u dukur secila më bukur se tjetra.

Ajo kishte patur probleme me injeksionet e para por përsëri vazhdoi edhe më pas vendosi dhe silikon.
Ajo nuk e dinte se çfarë futej në të pasmet e saj.

Më vonë kur filluan shumë vajza të kishin probleme ajo vendosi të mos vazhdonte më, por dhe të bënte të kundërtën ishte e rrezikshme, kështu ajo tani jeton me atë ç'ka investoi.

KOMENTE