English

Puthje në publik e çiftit Obama gjatë ndeshjes (VIDEO)

Edhe njeriu më i fuqishëm në botë mund të pengohet me zonjë e tij.

Presidenti ngriti një gëzim te të gjithë kur ai e puthi gruan e tij Michelle, ndërsa çifti ishte duke u filmuar në Cam Kiss gjatë një intervali në ndeshjen në mes të ekipit olimpik amerikan dhe lojtarëve të Brazilit.

Presidenti dhe Joe Biden ishin ulur së bashku.
"Natyrisht talenti që ne kemi marrë në këtë pikë është i pabesueshëm", tha Obama gjatë një interviste me rezultatin më ESPN2. "Pra, nuk ka asnjë arsye që ne nuk duhet të sjellim në shtëpi medaljen e artë. Ne vetëm duhet të qëndrojmë të fokusuar ".
Rivali i tij republikan, Mitt Romney, pritet të përdorë Lojërat Olimpike të për të nxjerrë në pah rolin e tij udhëheqës gjatë vitit 2002 të Lojrave Dimërore në Salt Lake City.
Zoti Romney, i cili ndihmoi të kthehet rreth Lojrave Salt Lake City, pasi ata u përfshinë në një skandal rryshfeti, planifikon që të jetë në Londër për ceremoninë e hapjes javën e ardhshme. Zonja Obama do të drejtojë delegacionin amerikan në ceremoninë e hapjes.
Operatorët me kamerat e tyre kapën momentin e puthjes së çiftit Obama dhe e zmadhuan duke e bërë si Hit gjatë pushimeve të ndeshjes.
Fytyrat e tyre në ekran për të gjithë stadiumin janë brohoritur pasi kanë ofruar në shfaqje publike, shenjë të dashurisë. Disa çifte e bëjnë. Disa nuk e bëjnë. Pothuajse të gjithë skuqen në raste të tilla.

Por operatorët e kanë fiksuar këtë moment duke i vendosur dhe një zemër në ekranet gjigante dhe e kanë quajtur si Kiss Cam - në gjysmën e parë të fitores së SHBA ndaj Brazilit.

Obama trimërisht ka vënë krahun e tij rreth gruas së tij dhe dukej tepër i lumtur.
Turma fishkëlleu me shije.
Por në dashuri - dhe me sa duket me Kiss Cam - nuk mund të jepet një shanc i dytë.

Vonë në gjysmën e dytë, gjatë një ndalesë në lojë, imazhi Obamat u shfaq në ekran përsëri.

Këtë herë Obama nuk hezitoi, dhe i dha zonjës së parë një puthje.

Turma shpërtheu në brohoritje duke thirrur "Katër vjet më shumë."

Shumë njerëz u shprehën NO koment, dashuria është mbi gjithçka.
1187

KOMENTE