English

Veshjet që reduktojnë celulitin. Marrin patentë ndërkombëtare

Për të gjithë ata që merren me sport ose jo, por që të gjithë duan të duken elegantë dhe të shkrijnë dhjamrae tyre në trup një zgjidhje e re vjen nga kompania italiane My Shapes, e cila thotë se ka shfrytëzuar teknologjinë e fuqisë nano dhe kristale që fokusohet në rrezet infra të kuqe për prodhimin e veshjeve sportive Emana që shkrijnë celulitin.

Veshjet My Shapes përbëhen nga vijë rrezesh infra dhe kozmetike të cilat stimulojnë qarkullimin e gjakut në sipërfaqe të lëkurës.

Kompania thotë se në faqen e internetit se saj, artikujt janë të bëra me transmetuesi, një nanofiber me kristale minerale Bioactive që absorbojnë nxehtësinë e trupit të njeriut për t'u kthyer në formën e rrezeve infra të kuqe. Këto stimulojnë mikroqarkullimin e gjakut dhe metabolizmin qelizor.

Ajo tani pas shumë testimeve klinike ka marrë patentën ndërkombëtare për shitjen e tyre.

Përdorimi për një efekt të dukshëm rekomandohet që veshjet të mabhen 6 orë në ditë për 30 ditë.
Çmimi i tyre varion nga 48.4069 euro për pantallona të shkurtra, duke rritur në 76.4153 euro për të tjerat.
1191

KOMENTE