English

Angelina Jolie e inatosur me vjerrën, pasi ka përkrahur Mitt Romney

Angelina Jolie është mërzitur në lidhje me qëndrimin e vjerës së sa nënën e Pitt, Jane mbi martesat e homoseksualëve.

Jane Pitt - nëna e të fejuarit të saj Brad Pitt - së fundi shkroi një letër për mbështetjen e kandidatit presidencial republikan Mitt Romney, në të cilën ajo shpalli se ajo nuk e mbështet martesën me gjini të njëjtë apo abortin dhe pikëpamjet e saj thuhet se kanë zemëruar Angelina Jolie.

Një burim i ka thënë revistës Amerika Star se : "Jane kurrë nuk ka dashur të flasë për politikën me Angelinën. Ajo e dinte se do të shkaktojë probleme të mëdha për ta, dhe ajo donte që të ketë një marrëdhënie të mirë me nënën e nipërve të saj. Ajo kurrë nuk e ka menduar se letra e saj do të krijojë një problem kaq të madh. "

Angelina Jolie dhe Brad Pitt janë dy nga aktivistët më të shquar të të drejtave të homoseksualëve në Hollywood, dhe një aktor deklaroi se ai nuk do të martohet me yllin Salt 'derisa martesat me gjini të njëjtë të ligjërohen me ligj në të gjithë SHBA.

Nëse Brad Pitt nuk do të përpiqet të ndryshojë mendimet e nënës së tij, Angelina Jolie është e gatshëm të ndërhyjë që të përpiqet dhe të bindë vjerrën e saj për të ndryshuar pikëpamjet e saj.

Burimi shtoi: "Angelina i ka thënë Brad se ai duhet të edukojë nënën e tij. Nëse nuk do ta bëjë, Angelina do të duhet të marrë timonin vetë dhe të bisedojë me Jane rreth asaj se si,. si nënë e tillë e famshme e shquar, nuk duhet të shkruar letra që bien ndesh me mendimet personale të djalit të saj. Ajo do të përfundojë në mënyrë të pashmangshme në një shpërthim të madh, me Brad. Brad vazhdon duke i thënë të mos e marrë këtë kaq seriozisht, por kur Angie vendos mendjen e saj për diçka, nuk ka ka burrë nëne që ja ndryshon"

Në letrën e saj, Jane Pitt vlerësoi Mitt Romney për të qenë një "burrë me familje me moral të lartë", duke shtuar: "Çdo i krishterë që nuk votojë, ose shkruan një emër i hedh për kundërshtarin Romni, Barack Hussein Obama është një ...liberal që përkrah vrasjen e foshnjave të palindura dhe martesat mes homoseksualëve. "

Brad Pitt dhe Angelina Jolie - të cilët kanë gjashtë fëmijët së bashku, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, dhe binjakët Knox dhe Vivienne - njoftuan angazhimin e tyre në prill pas shtatë vitesh së bashku.

KOMENTE