English

Intervista e Ministrit të jashtëm Panariti në Tonight (VIDEO)

Ministri i Punëve të Jashtme Edmond Panariti ka premtuar mbrëmë në intervistën e tij dhënë në emisionin Tonight diplomaci proaktive. Kontroll i stafit në dikaster, rifreskim në ambasada dhe reformë ligjore, do të jetë objektivi i tij në detyrën e re.
Intervista e plotë lidhur me pyetjet e gazetares Ilva Tare jepet më poshtë përmes videos.
1193

KOMENTE