English

Nënpunësja e bankës vjedh paratë për t'u bërë supermodele

Një nëpunëse banke vodhi 58.6270 euro për të realizuar ëndrën e saj në zgjerimin e gjoksit dhe zgjatjen e flokëve, rregullimin e dhëmbëve, pasi dëshironte të bëhej modele.
Rachael Claire Martin pranoi se ka marrë paratë për një periudhë tetë-javore nga Barclays Bank në Liskeard, Cornwall, ku ajo punonte.
24-vjeçarja, nga St Austell, Cornwall, mendohet të ketë shpenzuar paratë në në zgjerimin e gjirit dhe në rregullimin e dhëmbëve që përfshinte trajtim ngjyre për dhëmbët.

Duke punuar në bankë sjo vidhte shuma relativisht të vogla si 1500 euro apo 2500 euro dhe herën e fundit ajo morri 58.6270 euro ku dhe prokurorja e llogariti vetëm këtë shumë e mjaftueshme për ta quajtur fajtore.
Në fillim pasi u kap ajo mohoi akuzat pastaj u vërtetua se ajo kishte marrë ato për realizimin e ëndrës së saj si modele.
Ajo do të përballet me burgun në shtator dhe deri atëherë ajo do të punojë në punë të rëndë pa para.

KOMENTE