English

NIcki Minaj reklamon në skenë gjokset e saj (FOTO)

Ajo është e njohur për grup e saj të egër dhe veshjet demaskuese, që ajo vesh në skenë për të elektrizuar tifozët e saj.

Por Nicki Minaj ndoshta "rrëshqiti" në ansamblet e saj më të guximshme gjatë një pamje televizive në natën e së premtes.

Këngëtarja 29 vjeçare i ka bërë një reklamë të mirë gjokseve të saj me këngën e Pound the Alarm me Jay Leno.

KOMENTE