English

Seal, romancë apo hallakatje në jahtin luksoz? (FOTO)

Ai tha se dashurinë për Heidi Klum, nuk do ta zëvendësojë asnjë.

Por duket se ka kaluar pak kohë dhe si i thonë koha mbulon gjurmët, pasi Seal është parë në një jaht luksoz nën shoqërinë e një zeshkaneje mister. e cila mund të jetë një hallakatje apo lulëzim i një dashurie tjetër.
Ajo nuk dukej më e re se 30 vjeç por kishte një trup mjaft rinor.

Seal dhe Klum u divorcuan pas një sërë kontraditsh dhe përsëri ai deklaroi se ishte i gatshëm për një ribashkim, pasi çdo familje kalon periudha të vështira, por Klum ishte e vendosur për jo pasi u shpreh se Seal ishte një burrë i madh por jo për mua.

Seal dhe Heidi Klum kanë 4 fëmijë por gjithsekush plotëson detyrat e veta ndaj tyre.

Por dhe Klum nuk duket se është vetëm. Ajo është parë nën shoqërinë e Thomas Hayo.

KOMENTE