English

Sefer dhe Novruz Ahmeti arrestohen nga policia se iu gjet parcelë me kanabis

Është arrestuar kryeplaku i fshatit Gurazez të rrethit Skrapar Sefer Ahmeti, pasi policia ka zbuluar një parcelë me kanabis sative.

Por policia ka arrestuar edhe pronarin e parcelës Novruz Ahmeti, si dhe ka shpallur në kërkim edhe djalin e tij.

Akuza ndaj tyre është kultivim të bimëve narkotike.

KOMENTE