English

Victoria Secret, dyqan në Londër vetëm për kohën e Olimpik 2012

Victoria Secret do të hapë dyqanin e saj vetëm për kohën e Lojrave Olimpike në Londër në Westfield.

Por njerëzit kanë dëshiruar që të hapet më përpara madje kanë shfaqur dhe një lloj dëshpërimi në drejtim të Victoria-s.

Por dyqani ka vendosur që të hapet në 24 korrik. Të pranishme në hapjen e dyqanit do të jenë dhe disa nga modelet e Victoria Secret por jo engjëjt që radhiten në top listë.

Ndërkohë mediat britanike konfirmojnë se dhe Channel do të hapë dyqanin e tij vetëm për kohën e Lojrave Olimpike.

Çmimet e veshjeve të brendshme të Secrets do të variojnë nga 68 dollaër në 298 dollarë.

KOMENTE