English

10 këshilla Seksi, për një natë martesore magjike

Ka një mit të përgjithshëm kombëtar për netët e dasmës, gjoja, çdo nuse dhe dhëndër bëjnë seks më intim dhe të mrekullueshëm të jetës së tyre në netët e tyre të dasmës. Por nuk duhet të jetë e vërtetë pasi ai është një moment intim, dhe një mundësi. Këtu janë dhjetë këshilla që mund t'ju ndihmojnë të bëni këtë një nga mbrëmjet më të mira të jetës tuaj.

Merrni gjërat ngadalë
Shijojeni këtë moment. Ndërsa ju mund të jeni pak a shumë i/e lodhur që të keni marrëdhënie seksuale të shkëlqyer të jetës tuaj, natën e dasmës tuaj ka të ngjarë të jetë një ndër përvojat më romantike dhe intime tuaja seksuale.

Uluni dhe pritni
Në mes të presionit, nga lodhja, dhe alkooli ju mund të keni pirë në dasmën tuaj, ky nuk mund të jetë seksi më i mahnitshëm që ju keni pasur ndonjëherë. Kjo është në rregull. Mundohuni vetëm të gëzoni çfarëdo që të ndodhë.

Lexoni disa libra seksi
Kush nuk mund të përdorin një këshillë të vogël nga ana e ekspertëve? Udhëzues për vibrime të mira, Sex Këshilla për Gratë, Sekreti i lezbikeve apo dhe burrave homoseksuale- do të jenë disa tituj temash apo librash që duhet t'i lexoni.

Bisedoni me njëri-tjetrin
Kaloni disa kohë duke folur në lidhje me martesën, dhe për dashurinë tuaj për njëri-tjetrin. Merrni gjërat romantike. Ose pak të pista. Seksi që vijon do të jtë intime dhe i mahnitshëm.

Zgjeroni idenë tuaj "natën e dasmës"
Flini pak nëse jeni i lodhur dhe do ju ndihmojë për ide të reja në seks, pasi dhe seksi në mëngjes apo gjysëm në gjumë është i mahnitshëm.

Flirt me njëri-tjetrin gjatë dasmës
Ajo mund të jetë e lehtë për të shpenzuar tërë përshëndetjet dhe detajet e dasmës, por ju silluni sikur jeni në kohën e dashurisë. Do të jetë ndihmë e madhe për një eksitim të mëvonshëm.

Mos bëni seks me njëri-tjetrin për disa javë para dasmës
Shumë çifte e provojnë këtë për ta bërë natën e dasmës seksi dhe të freskët dhe të re përsëri. Të tjerë shkojnë edhe më tej duke hequr dorë nga seksi muaj para dasmës në mënyrë që ata mund të jenë si të virgjër, në natën e dasmës.

Provoni diçka të re
Natën e dasmës tuaj mund të jetë një natë kënaqësie për të eksperimentuar, dhe të jeni pak më shumë aventureske. Është fillimi i një kapitulli të ri në jetën tuaj, kështu që pse nuk duhet gjithashtu të jetë fillimi i një kapitulli të ri në jetën tuaj seksuale?

Vishni diçka të veçantë
Nata e Dasmës për vajzat duhet të ketë diçka intime dhe të veçantë lingerie që vërtet mund t'ju ndihmojë dhe sjellë në humor. Mos harroni të brendshme sexy nuk është vetëm për zonjat, por dhe për meshkujt që i bën ata të ndihen të fuqishëm dhe seksi.

Vendosuni në skenë
Krijoni një ambient sikur të ishte një romancë dashurie si në skenë. Dhe mos kini frikë nga fjalët e familjes apo shoqërisë që mund t'ju ngacmojnë. Kjo është nata e dasmës tuaj, dhe ata me siguri do ju kuptojnë!

Është gjithashtu një ide e mirë për të pranuar faktin se ju mund të jenë tepër të lodhur ose të paqëndrueshëm për të bërë seks. Nëse një nga ju bie në gjumë, ose nuk është në humor, mos harroni, ky nuk është një parashikim i një martesë të dënuar. Kaloni kohë duke pushuar dhe duke kujtuar se sa e mrekullueshme ishte dita e dasmës tuaj. Dhe, në qoftë se ju do të jeni e virgjër në natën e dasmës tuaj, mos harroni të lexoni: Këshilla Sexi për virgjëreshat në natën e parë të martesës.

KOMENTE