English

2 turistë të huaj janë rrëmbyer nga rrjedha e lumit Drin i Zi

Ndërsa ditën e sotme dy turistë të huaj janë rrëmbyer nga rrjedha e lumit Drini i Zi, ndërsa nuk dihet ende fati i tyre.

Ngjarja ka ndodhur në zonën kufitare në rrethin e Bulqizës.

Dy turistët e huaj, sipas policisë identiteti i të cilëve ende nuk bëhet i ditur, kanë qenë duke u larë në lumin Drini i Zi, ndërsa pas hapjes së portave të hidrocentralit të Spilesë, ata janë rrëmbyer nga rrjedha e ujit.

Policia kufitare dhe ajo e Bulqizës janë duke zhvilluar kërkime për gjetjen e dy personave, për të cilët ka shpresa se mund të jenë shëndoshë e mirë.

KOMENTE