English

6 strategji për një Puthje të shijshme. Shijoni romancën e puthjes

Të gjithë themi që sa puthje e mirë, ose mes miqsh sidomos për herë të parë tregojmë rreth puthjes, ai puth mirë ëmbël, puthja e tij është e shijshme etj.

E pra në fund të fundit puthja nuk ka ndonjë formulë kimike që ju duhet ta bëni para se të puthni.

Ndiqni disa hapa për të përmirësuar puthjen tuaj si ndjesia më e bukur.

HAPI NJE

Kini kujdes të mos e trembni - shiheni dhe prisni sinjalin për të proçeduar më tej. Shmangni puthjet e pavëmendshme, mund të jetë emocionuese por ndonjëherë ndikon në zhvillimin e mardhënieve tuaja.
Shikoni thellë në sytë e partnerit tuaj. Kjo do të dërgojë mesazhin që ju pëlqen atyre dhe duan të jenë më afër tyre. Shiko edhe për sinjalet e tyre.
Shiko për një buzëqeshje të ngrohtë.
Kushtoi vëmendje fytyrës së partnerit/es. Kjo do të tregojë ku ata duan të shkojnë me këtë puthje.

HAPI I DYTË

Shiko për ekuilibër të mirë. Për puthje magjike, ju nuk duhet të përkuleni përpara për të arritur atje.
Afrimi i ngadaltë, jeni duke dërguar sinjale. Ju dëshironi që trupi juaj të jetë në një pozitë të rehatshme gjatë puthjes, kështu që ju mund të gëzojni çdo moment të saj.
Shko për një prekje të lehtë para puthjes. Ndërsa një dorë lehtë në fytyrë është një sinjal i qartë i intimitetit, duke mbajtur duart e kombinuar me kontaktin në sy dhe një vështrim të ngrohtë mund të tregojnë fillimin e një puthje të madhe që duket në horizont.
Shpejtësia e kokës e sinkronizuar dhe e ngadaltë. Kjo është një shenjë që puthja do të jetë shumë e mirëpritur.

HAPI I TRETË

Relaksoni buzët tuaj dhe mbyllini sytë tuaj.
Levizni me ngadalë. Gjatë Hapit numër dy bëni të sigurtë se të dy jeni në një linjë të saktë, tani ju mund të mbyllni sytë tuaj dhe ndieni njëri-tjetrin vetëm me kontakt.
Buzët tuaja duhen të jenë të lagështa por jo të jargavitura.

HAPI I KATËRT

Relaksoni buzët tuaja, anojeni kokën tuaj dhe merrni frymë në mënyrë të barabartë.
Mbani buzët tuaja të relaksuar, gjuhën në gojën tuaj.
Frymëmarrja çdo moment ... të jetë e ngadalshme, e butë, e lehtë.


HAPI I PESTË

Mbajeni puthjen ëmbël, jo shumë gjatë dhe jo shumë të lagësht.
Mos e hiq larg shumë shpejt ose të bëni ndonjë lëvizje të shpejtë. Shijoje. Shijoje. Shijoje. Ndjeni fuqinë dhe romancën e puthjes.
Shijoni momentin!

HAPI GJASHTË

Mos u ngutni dhe mos nxitoni. Bëni kontaktin me sy, joverbal dhe me mesazhe gojore.
Për të përfunduar, tërhiqeni larg ngadalë dhe bëni kontaktin me sy përsëri. Tregoni një buzëqeshje të kënaqur, të ngrohtë për të përforcuar se si ju mendoni.
Kënaquni me afërsinë, pushoni dhe përfundoni puthjen me një përqafim të ngrohtë.

KOMENTE