English

Coco çudit BBC-në si ajo shkon për intervistë me Ice-T (FOTO)

Ata janë në Londër për të promovuar filmin e ri të Ice-T-së, Something From Nothing: The Art Of Rap

Por ajo kurrë nuk do që të mos marri vëmendje edhe pse sebepi ishte Ice-T këtë radhë.
Por Coco Austin përsëri ka vjedhur vëmendjen e të gjithëve madje i ka lënë me gojë hapur si ajo dhe i shoqi arritën në Radio BBC One së bashku.

Modeli magjike, 33 vjeçare kishte veshur pantallona lëkure me lule dhe një xhaketë të bardhë.

Më pas Ice-T ka thënë për BBC se qëllimi i filmit ishte që njerëzit të njohin reperin pasi ka qënë ëndra e tij, pasi është përfshirë që i vogël.

KOMENTE