English

Kamarierit turk i shpërthen shishja e alkoolit në dorë dhe djeg 5 klientë

Kujdesni kur të shkoni me pushime dhe sidomos në restorante kur uleni për të ngrënë pasi pushimet tuaja mund të kthehen në një ferr të vërtetë.

Prindërit Tony, 42 vjeç, dhe Kirsty Barr, 35 vjeç, kishte shkuar për një vakt mbrëmje për të festuar përvjetorin e gjashtë të dasmës së tyre, me tre fëmijët e tyre, në një pushim dy-javor në vendpushimin turk Marmaris.

Por, çifti dhe dy fëmijët e tyre përfunduan në spital me djegie të rënda pasi një shishe e alkoolit që mbante kamarrieri në dorë shpërtheu në fytyrat e tyre si ai u përpoq të gatuante në zjarr peshkun e tyre për darkë.

Z. Barr u hodh nga dritarja e lartë në një përpjekje për të ndaluar përhapjen e zjarrit te të tjerët.

Djegie pësuan edhe vajzat, madje të gjithë po kurohen në spital. Çifti tani do të hedhë veprimet në gjykatë.

KOMENTE