English

Microsoft tablet hap mundësi të re të rritjes

Microsoft është kompania e fundit që ka vënë emrin e saj në një tabletë kompjuteri pas rivalëve të saj Apple dhe Samsung.

Shefi ekzekutiv Steve Ballmer ka zbuluar një tabletë prototip të quajtur Sipërfaqja.

Pajisja, e cila përmban një sistem operativ miqësor prekje Windows 8, do të fillojë më vonë, këtë vit.

Manoj Menon, nga Frost & Sullivan tha që table ta mund të mbushë boshllëkun në tregun e ndërmarrjeve.

KOMENTE