English

Vëllai i Madonnës dizenjues i këpucëve me efekt 3-dimensional

I njohur si një vatër e krijimtarisë, London Fashion Week mirëpret të gjithë talentet me krahë hapur. Këtë shtator, ngjarja do të presë edhe Christopher Ciccone, vëllain e Madonna-s.

51-vjeçari, i cilit krenohet me CV e tij, me titujt e mëposhtme të punës: projektuesi, artist, fotograf dhe balerin, dhe tani ka krijuar dhunti krijuese në një linjë këpucë të quajtur Ciccone Collection.

Ciccone Collection janë këpucë mode, funksionale dhe për fëmijë gra dhe burra të të gjitha moshave.

Këpucët e linjës Ciccone janë përshkruar nga ata që i përdorin si "novator" për shkak të procesit me punime dekorative të cilat i japin një efekt 3-dimensionale të mprehtë.
Ciccone, i cili shërbeu si drejtor kreativ në disa turne Madonna-s, thotë se kjo përpjekje e re "nuk është aq e ndryshme nga të projektuarit e një shtëpie një pjesë të mobiljeve. Njerëzit duhet të jenë në gjendje të jetojnë në to."

KOMENTE