English

Zhvishet modelja për të mbrojtur kafshët (FOTO)

Modelja Jessica-Jane Clement ka qënë pjesë e një fushate për mbrojtjen e kafshëve.

Ajo ka pozuar për reklamën e re të PETA duke u zhveshur lakuriq dhe mbajtur një lepur në gjoksin e saj për të treguar dashurinë për kafshët.

Përmes kësaj i bëhet thirrje Komosionir Europian që të përkulen para presioneve që marrin nga industritë kozmetike për të testuar produktet e tyre në kafshë.

Me një kërkesë të lartë për kozmetike, është e rëndësishme të sigurohet që kërkesa për produktet e bukurisë nuk do të thotë që kafshët të vdesin. "
Ajo shtoi: "Testimi në kafshë nuk është i nevojshëm - shumë kompani nuk e provojnë fare. Kjo do të thotë dhe kompanitë etjera nuk duhet ta testojnë produktin e ri. "

KOMENTE