English


Rihana dinjitoze në klub nate (FOTO)

Rihana si duket i ka dhënë fund pushimeve të saj në jug të Francës ne St Tropez.

Ajo është parë mbrëmë me disa nga miqtë e saj të largohet nga një klub nate si dhe të bëjë pak blerje në një dyqan këpucësh.


Gjatë javës në jahtin e saj luksoz ajo ka ftuar dhe ish-basketbollistin Magic Johnson për t'u kënaqur në shoqërinë e saj dhe të miqve të tjerë.

Duket se këto pushime i kanë bërë më mirë Rihanës për të filluar aktivitetin e një pune të ngjeshur që e pret.

KOMENTE