English

11 vjeçari që ka një frikë të pashpjegueshme është bllokuar në Abu Dhabi

Një nxënës britanik, i cili papritmas ka zhvilluar një frikë akute të fluturimit me avion është bllokuar në Abu Dhabi.

Joe Thompson, 11, është përpjekur për të marrë katër fluturime në katër muajt e fundit, por çdo herë që ai i afrohet check-in ai bëhet shumë i pikëlluar për të hipur në avion.

Fobi e Joe ka habitur mjekët dhe psikiatrit pasi ai ka fluturuar gjithë kohës që kur ishte i vogël.

Gjendja e tij tani është aq i keq se babai i tij, Tony Thompson, një ndihmës i ish-John Prescott, do të sjellë në shtëpi, birin e tij me anë të rrugës detare, tokësore dhe hekurudhore, duke shmangur vendet të tilla si Siria dhe Libia.

Natën e kaluar, zoti Thompson, 63 vjeç në intervistën e tij tha: "Nuk kishte asnjë ngjarje që shkaktoi atë. Kjo ka ndodhur vetëm nga qielli. Dhe frika është mjaft akute. Ai është në rregull derisa shkon te check-in dhe pastaj bie në tokë nga frika.

"Ai ka dhimbje e stomaku, ai bie dhe ulet duke qarë. Është e tmerrshme. Ai kurrë nuk flet për aksidente të aeroplanëve. Ai thotë se është lartësia.

Z. Thompson dhe gruaja e tij Pauline, 48 vjeç, janë me origjinë nga Weston-super-Mare, Somerset.

Familja u vendos në Abu Dhabi në vitin 2009, kur Z. Thompson u emërua menaxher i cilësisë në një spital privat atje, por tani duhet të kthehen në Britani pasi djali do të fillojë shkollën.
KOMENTE