English


7 shqiptarë shpëtohen nga Guardia di Finanza, pas mbytjes së skafit të tyre

7 shtetas shqiptarë pasi kanë hipur në skaf në Orikum i janë drejtuar brigjeve italiane duke u shprehur se shkonin për turizëm.

Por gjatë rrugës dhe aktualisht natën skafi i tyre është mbytur dhe rojet bregdetare kanë bërë të mundur shpëtimin e 7 shqiptarëve që ndodheshin në të.

Skafi, ose më saktë një varkë 6 metra me dy motorë u mbyt pranë Karaburunit.

KOMENTE