English


Art i gishtit të mesit, ankohen komshinjtë (FOTO)

Një kopshtar i cili ka gdhendur një bush gjigand me një dorë të shfaqur një gjest të vrazhdë, është urdhëruar për ta hequr atë, pasi u akuzua për kryerjen e një vepre të rendit publik.

Richard Jackson ka shfaqur art qethjeje të kaçubeve që është marrë si ofendim, në kopshtin e tij për tetë vitet e fundit.

53-vjeçarii tani i është thënë nga ana e këshillit për të ndryshuar atë pasi një fqinj u ankua, por ai ka refuzuar ta pranojë apo të bëjë atë që do komshiu.

Z. Jackson, nga T amworth, Staffordshire, tha: "Unë u kontaktova nga policia dhe ata thanë se këshilli ka qenë në kontakt, sepse dikush u ishte ankuar atyre për të.
"Me sa duket, një person është ofenduar nga kjo qethje arti dhe policia tha se ishte një shkelje e rendit publik.

"Unë nuk kam ndërmend ta ndryshojë atë pasi ajo ka 8 vjet dhe askush nuk është ankuar deri më sot".

KOMENTE