English

Çifti i lesbikeve, janë zemëruar me donatorin e spermës

Çifti i lesbikeve Kirsty Cox dhe Anna Jones, kanë mbetur zemërthyer psi donatori i spermës që ndihmoi në lindjen e fosnjave të tyre nuk ka pranuar më pas kërkesës së tyre për një fëmijë të tretë.

Gjatë një interviste ato shprehën se janë mjat të mërzitura pasi ai u kishte premtuar se do të dhuronte spermë për aq kohë sa dëshironin ato të kishin fëmijë si de ai nuk donte të kishte përgjegjësi për fëmijët por do i adhuronte ata përherë pasi ishin mishi dhe gjaku i tij.

Çifti i lesbikeve kanë 2 fëmijë njëra djalë dhe tjetra vajzë.

Gjithashtu ato shpresonin se në pagëzimin e fëmijëve Alfie dhe Scarlett-Mari ai do të ndryshonte mendjen dhe do të vinte por në 100 të ftuar vetëm ai mungonte.

Por donatori Nick dhe babai i fëmijëve përgënjeshtron fjalët e tyre pasi ishin ato që e kishin ndaluar t'i shihte fëmijët e tij.

KOMENTE