Lajme > Lajme Ditore > Korrik - Shtator 2012 > Lajmet e datës 23 Korrik 2012
 

Ëmbëlsira më e shtrenjtë në botë (VIDEO)

Restoranti "Serendipity 3" në Nju Jork shpërben ëmbëlsirën më të shtrenjtë në botë.

Kjo ëmbëlsirë quhet "Golden Opulence" dhe është e përbërë nga akullore me shurup. Gjithashtu, ajo është zbukuruar me fletë të vërteta ari, mjaft të holla, si dhe bajame të lyera me ar.

Ajo ka thyer rekordet Guinness si akullorja më e shtrenjtë në botë!

Restoranti deklaron se shet mesatarisht një ëmbëlsirë të tillë në muaj. Porosia duhet të bëhet të paktën 48 orë më parë, pasi disa nga përbërësit e saj vijnë në rrugë ajrore nga vende të ndryshme të botës.

Shkruani KomentinKOMENTE
  • Nuk ka komente të paraqitur në këtë lajm. Jini i pari që shkruani këtë.