English

Gaforrja me fytyrën e Osama bin Laden zbulohet nga familja

Fytyra e Jezu Krishtit është shfaqur më parë në bukë të thekur, në Pica në restorant, pak përparë në një kafshë të çuditshme të detit dhe tani ajo shfaqet në një GAFORRE deti.

Një familje në shtetin Uashington ka zbuluar birin e shëmbëlltyrës së Perëndisë në një gaforre.
Por në një kthesë të çuditshëm, fytyra të krijon edhe imazhin e Osama bin Laden.

Por kjo pamje e çuditshme u kap në video nga familja Canfield gjatë një udhëtimi me barkë për kapjen e gaforreve pranë Everett, Washington, fundjavën e kaluar.
Familja shkarkoi një tenxhere me gaforret në barkën e tyre kur ata filmuan krijesën, e cila ka një ngjashmëri të habitshme me Jezusin - dhe al Qaedan mbi barkun e saj.
Por personi që filmoi pamjen nuk njoftoi dhe gaforre u hodh përsëri në oqean, sepse ajo ishte një femër e paligjshme dhe për këtë arsye nuk mund të mbahej.


Familja kur u kthye në shtëpi e pa me kujdes video me fytyrën e të shenjtit apo të njeriut të keq (si e quajtën ata), ishin shtangur.

John Canfield burri i familjes e ka mohuar Krishtinnë gaforre dhe tha se ishte ishte një shaka, duke shtuar se "ne nuk jemi aq të sofistikuar" për të dalë me një të tillë.
Por fatkeqësisht, video është prova e vetme që mbetet kështu që askush nuk do ta dijë kurrë.


KOMENTE