English

Kush ja mori virgjërinë për herë të parë Kim Kardashian?

Në intervistën e saj me Oprah muajin e kaluar, Kim Kardashian sensacionale zbuloi se ajo shkoi për kontrollin e lindjes në moshën 14 vjeç.
Tani 31-vjeçarja tha se kjo erdhi si rezultat i dëshirës së saj për të humbur virgjërinë e saj me të dashurin e saj që zgjati 2 vjet.
Deri tani, identiteti i personit që i morri virgjërinë Kim, ka qënë i fshehur në mister.

Por Pam Behan, i cili punoi për familjen e Kim që nga viti 1991 - 1996, zbuloi se i dashuri në fjalë ishte nipi Michael Jackson, TJ Jackson (Tito Joe Jackson).
Behan pretendon se Kim kishte një marrëdhënie adoleshente me djalin e madh të vëllait të Michael.
TJ është i martuar tani dhe ka fëmijë, por ai ishte i pari i shumë prej atyre që vodhi zemrën e Kim.
Më pas fotot në krah japin jetën e dashurisë nëpër të cilat Kim ka kaluar.

KOMENTE