Lajme > Lajme Ditore > Korrik - Shtator 2012 > Lajmet e datës 23 Korrik 2012
 

Portrete mbresëlënëse me monedha (FOTO)

Një artist ka vënë në përdorim të pazakontë paratë e vjetra të cilat bhen të pavlefshme nga organet federale në SHBA, duke bërë portretet e politikanëve të famshëm, prej tyre.

Evan Wondolowski ka përdorur mijëra shirita letre nga hobi që ai ka patur për krijimin e imazheve.

Këtë radhë kolazhi i imazheve monedhë, përfshin katër portrete:
Presidenti Barack Obama,
rapper Biggie Smalls,
satiristi politik Stephen Colbert dhe babai i gjetjes së AmerikësBenjamin Franklin, të gjitha janë bërë prej monedhe.

Shkruani KomentinKOMENTE
  • Nuk ka komente të paraqitur në këtë lajm. Jini i pari që shkruani këtë.