English

Zhduket nëna e Michael Jackson

Nëna e Michael Jackson, Katherine Jackson, është raportuar e zhdukur të shtunën vonë, pasi nipërit dhe mbesat e saj nuk kanë qenë në gjendje të kontaktojnë me që prej një jave.

Nipi Katherine Jackson, Trent Jackson, paraqiti raportin e personave të humbur për 82-vjeçaren në zyrën e Los Angeles, sipas policisë.

Departamenti i Los Angeles County Sherif thotë se Jackson mund të jetë me anëtarët e familjes, por nuk kanë arritur për të kontaktuar me ata.
Tre fëmijët e Michael kanë jetuar me gjyshen e tyre që kur i ati i tyre vdiq në vitin 2009. Ajo nuk ka folur me ta për një javë, sipas avokatit Jackson, i Sandra Ribera.
Pasuria e Jackson që në fillim ka patur konflikte lidhur me ndarjen e saj.
Por vëllezërit e motrat pohojnë vullnetin e Michael, i cili deklaroi se asetet e tij të vendosen në një besim të familjes dhe që Katherine ishte kujdestar i fëmijëve të tij, ishte falsifikuar dhe kanë kërkuar që ekzekutuesit e pasurive të tij, të pushohen nga puna.

Paris, vajza 14 vjeçare e Michael ka qënë e para që u merakos për gjyshen pasi asnjëherë nuk kish ndodhur që të rrinte 24 orë pa folur ndaj ajo i drejtohet policisë se gjyshja e saj është zhdukur dhe është në rrezik.

KOMENTE