English

60 mijë persona mbajnë sekretin e Lojrave 2012

Deri tani çdo gjë është mabajtur sekret rreth ceremonisë së hapjes së Lojrave ditën e premte në Londër.

Por që dje ky sekret mund të përhapet dhe varet nga 60 mijë pjesëmarrës të cilët provuan veshjet e tyre përfundimtare pasi janë pjesë e hapjes së ceremonisë.

Personave u është kërkuar që çdo gjë të mbahet sekret dhe nuk do të lejohen të flasin deri të premten kur ceremonia do të fillojë, por përsëri varet nga ata.

Çdo detaj është llogaritur me kujdes dhe kryesisht do të lidhet me prezantimin e Anglisë që në fillimet e saj duke dhënë një imazh të plotë të historisë së Britanisë në botë.

KOMENTE