English

Mbretëresha Elisabeth e inatosur me Samanta Cameron (FOTO)

Si anëtare e Këshillit të Modës Britanike Samanta Cameron nuk është se shquhet për stilin e saj në të veshur, por kur është fjala për takime si ai i sotmi me mbretëreshën ajo do të jetë tepër e kujdesshme.

Familja Cameron ka patur një takim të nivelit mbretëror si ajo ka ftuar për një drekë jubile në shtëpinë e tyre Mbretëreshën Elizabeth me burrin e saj, ish kryeministrin Blair dhe Gordon Brown bashkë me gratë e tyre.

Por duket se një koinçidencë ka ndodhur e cila shihet qartë se nuk e ka bërë të lumtur Mbretëreshën se si ajo dhe zonja Cameron kishin përshtatur fustanet e tyre me të njëjtat ngjyra.

Ndërkohë që Samanta ka buzëqeshur para kamerave, Mbretëresha tregon qartë fytyrën e saj ku shihet një lloj mospëlqimi.

KOMENTE