English

Pedofili Parker dorëzon veten në polici pas 8 vjet zhdukje

Adam Barker u arrestua me kusht pasi kishte paguar para në qershor të vitit 2004, pasi u arrestua për dyshimin dhe posedimin e pornografisë së fëmijëve

Ai u dorëzua në në një stacion policor në Lindje të Londrës këtë mëngjes dhe akuzohej për marrjen e imazheve të pahijshme të fëmijëve.

Policia thuhet se gjeti 1.200 imazhe të pahijshme të fëmijëve në një kompjuter pas bastisjes së shtëpisë së tij në lindje të Londrës në vitin 2003

Ronnie Barker kurrë nuk foli për zhdukjen e djalit të tij, por vetëm pohoi se ai ishte shkatërruar plotësisht.
Por misteri qëndron se ku ka qenë këto 8 vite?
Adam Parker i biri i komedianit të shquar britanik Ronnie Parker, tashmë 44 vjeç nuk ka marrë pjesë as në varrimin e prindërve të tij, madje varrimi ishte zhvilluar nën survejimin e detektivëve policorë.

KOMENTE