English

Kriza ekonomike "vret" aktivitetin seksual në Greqi. Jo para, jo Seks

Kriza në Greqi ka ulur dhe aktivitetin seksual.

Urologët në Athinë kanë anketuar gjashtëqind burra dhe gra mbi sjelljet e tyre intime gjatë natës në krevat dhe gjetën një lidhje midis rrip shtrëngimit-dhe makinës së seksit.

"Problemet financiare dhe aktiviteti seksual janë të lidhur me njëri-tjetrin, sepse ka një lloj depresioni, ju nuk keni para, ju nuk keni punë ju nuk e shihni të ardhmen në jetën tuaj, këto janë depresive, ndjenjat melankolike kështu që këto zvogëlojnë aktivitetin seksual, "tha Konstantino Konstandinos, president i Institutit Andrology.

30 % e atyre që u intervistuan thanë se kriza ka pasur një ndikim të madh në jetën e tyre seksuale. 34 %e të intervistuarve mendonin se problemet e tyre ekonomike çuan në një rënie të oreksit seksual

KOMENTE