English

Lady Victoria i la pa mend të gjithë të ftuarit me veshjen e saj (FOTO)

Ajo mund të jetë një anëtare e aristokracisë britanike, por Lady Victoria Hervey nuk ka frikë të kridhet në qilimin e kuq në një nga tendencat më të rrezikuara.

Ajo ka arritur në mbrëmjen gala Sports For Peace me një fustan tepër të bukur duke tërhequr vëmendjen e të gjithë kameramanëve.

Por ish konkurruesja e Love Island ishte e fundit pët të treguar gjinjtë në profil si lista kryesohej dhe nga emra të tjerë të famshëm në botën e TV si Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Anne Hathaway dhe Abbey Crouch.

Lady Victoria, e bija emarkezit të 6-të të Bristol-it, ishte një prej të ftuarave të topit që do të mbledhë fonde në nder të Muhamed Aliut.

KOMENTE