English

Mësuesi vritet nga goditja e fazanit

Mësues muzike në kolegj njëkohësisht dhe muzikant, Mateu Johnson, 32 vjeç, vdiq kur një fazan fluturoi dhe e goditi kapelen mbrojtëse të tij që kishte në kokë pasi po udhëtonte me motor Kawasaki.

Ai ka humbur kontrollin dhe u rrëzua. Dy kalimtarë që u ndodhën atje u munduan ta ngjallnin por ai kishte vdekur në vend.

Ai ishte nën kufirin e shpejtësisë 60mph dhe nuk kishte qenë i pijshëm.

Ai kishte lënë punën e tij në Stafford College dhe po udhëtonte drejt Hilderstone në kohën e aksidentit.

Juria vendosi se ishte një aksident tragjik.

KOMENTE