English

Samsung-Apple, nis beteja për patentën

Beteja për patentën midis Samsung dhe Apple i drejton në një gjykatë në Kaliforni sot, duke e cilësuar si një nga gjyqet më të mëdha të këtij lloji.

Firmat e teknologjisë kanë akuzuar njëra-tjetrën për shkelje të pronës intelektuale.

Miliarda dollarë të pagesave mund të jenë shkaktuar nga një biznes ne tjetri dhe shitjet do të imponohen për të ndaluar nëse juria gjen një ose të dyja palët fajtore.

Dokumentet e paraqitura dhe dëshmitë janë gjithashtu gjasa për të hedhur dritë të re në proceset vendim-marrëse.
Së bashku të dyja kompanitë përbëjnë më shumë se gjysmën e të gjitha shitjeve smartphone të botës.

Përkundër faktit se Apple blen shumë nga komponentët e tij nga Samsung, të dy kanë dështuar të bien dakord lidhur me ndër-licencimin, por ndërkohë përsëri gjykatat kanë detyruar Bossët e tyre të takohen përsëri për bisedime.

Shkaku i gjithë kësaj historie nisi pasi Apple akuzoi Samsung se ka kopjuar dizenjimin e iPhone-Apple

KOMENTE