English

Danni Park tregon kujdes për pasuritë e saj (FOTO)

Ajo nuk ndihet e huaj dhe e turpshme për të treguar trupin e saj brenda një fustani me një numër më të vogël se ajo është.

Mënyra e vetme mbetet që ylli i Essex të kontrollojë pasuritë e saj herë pas herë për mosndodjen e ndonjë "aksidenti".

Danni Park-Dempsey, anëtare e TOWIE dukej krenare për veshjen e saj si dhe ajo u pa e shoqëruar me ish anëtarin e grupit i cili ishte veshur të gjitha në të zezë, pasi doli nga klubi Essex.

Danni është e qartë se është duke shijuar famën e saj të re, në debutimin e saj në serinë e pestë të TOWIE.
Ajo u shfaq pak në serinë aktuale të shfaqjes ITV2 dhe ka qenë e lidhur romantikisht me kolegun e saj Lil' Chris Brake.

Në fakt ajo nuk e ka pranuar lidhjen por të tjerët janë shprehur se në fund të serisë së fundit ata u mbyllën së bashku.

KOMENTE