English

Kisha refuzon ceremoninë e martesës për çiftin me ngjyrë

Një çift jo i bardhë u kthye mbrapsht nga kisha ku ata merrnin pjesë rregullisht, për shkak të një pakice njerëzish të cilët nuk e donin martesën e tyre që të zhvillohej atje.

Charles dhe Te'Andrea Wilson kërkuan për të shkëmbyer betimet e tyre në Kishën e Parë Baptiste të Crystal Springs, Misisipi, por pastori u tha atyre se ceremonia nuk mund të mbahej.

Ata janë telefonuar më pas nga gazetari i BBC-së për të shpjeguar arsyet e këtij refuzimi.

KOMENTE