English

Obama mendon se do të fitojë zgjedhjet edhe pse me një rezultat të ngushtë

Presidenti Barack Obama u tha donatorëve të fushatës ditën e hënë se nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot, unë mendoj se ato do të jenë me një rezultat të ngushtë por përsëri ne do të fitojmë.

"Ne tani kemi dhe 99 ditë të mbetura, dhe në qoftë se unë mund të them se çdo ditë për 99 ditët e ardhshme, atëherë ne do të jemi në gjendje të hyjmë në fazën e ardhshme të këtij udhëtimi,'' u tha Obama një grupi të paktë por mjaft potencialë donatorësh.


Obama shkoi përmes përpjekjeve të administratës së tij për të rritur ekonominë dhe megjithatë për shumë njerëz është jo mjaftueshëm por nuk është aspak e lehtë pasi pasiguria financiare në Evropë ka patur një ndikim të mjaftueshëm..

"Unë nuk mendoj se evropianët do të lënë euron, por ata do të duhet të marrin disa hapa vendimtarë,'' tha Obama. '' Dhe unë kam qenë duke shpenzuar një sasi të madhe të kohës duke u përpjekur për të punuar me ta.
Ata kanë shpenzuar si biznesin e askujt dhe duke u fokusuar në reklama negative."

Obama tha se demokratët nuk duhet të përputhen me shpenzimet dollar-për-dollar, por ne nuk duhet të bëjmë të sigurtë që ne mund të marrim mesazhin tonë jashtë në mënyrë efektive.

Ndërsa presidenti ka ngritur miliona në Nju Jork, republikani rival Mitt Romney ka hedhur sytë jashtë shtetit në Izrael. Anketat tregojnë se të dy kandidatët konkurrojnë mjaft ngushtë me njëri-tjetrin. Qershori ka qenë muaji i dytë radhazi në të cilën Romney solli në shumë para se sa Obama.

Vice President Joe Biden, në një email drejtuar mbështetësve, shkruan: "Kjo nuk është hiperbolë apo ekzagjerim: Nëse ne nuk fitojmë këto zgjedhje, do të jetë sepse nuk mbyllëm hendekun eshpenzimeve kur mundeshim ". '


Obama ishte në Nju Jork muajin e kaluar, gjithashtu, për rritjen e parave në shtëpinë e aktorëve Sarah Jessica Parker dhe Matthew Broderickk, dhe ka takuar dhe këngëtaren Mariah Carey.

KOMENTE