English

Olsion Trajko arrestohet nga policia pasi vjedh 2 turiste austriake

Olsion Trajko është arrestuar pasditen e djeshme nga policia e Korçës me akuzën për vjedhje.

28 vjeçari Trojka kishte marrë 2 turiste austriake në makinën e tij me targa AA216EA për t'i çuar në Ersekë dhe deri në fshatin Floq i ka zbritur turistet Lara Bernhrd Bogataj,22 vjet dhe Sabrina Huth Elisabeth 26 dhe është larguar me valixhet e tyre.

Policia me të marrë njoftimin është vënë në kërkim të autorit ku dhe shpejt ka rënë në pranga me akuzën për vjedhje.

KOMENTE