English


I pastrehë, por zëri i tij ka pushtuar zemrën e miliona njerëzve (VIDEO)

Një burrë pa shtëpi që endet rrugëve në SHBA, duke kënduar për të mbajtur veten e tij gjallë, i është bërë një falënderim i madh për talentin e tij të pamohueshme.

James Percell, 49, i këndoi këngën në një qoshe të rrugës menaxherit të autostradës, Kenneth Williams i cili vendosi për ta marrë këngëtarin amator dhe ta ndihmojë atë për një jetë më të mirë.

Z. Percell është bërë i famshëm në YouTube, ku më shumë se një milion njerëz kanë votuar dhe kërkuar për të dëgjuar zërin e tij të artë - ndërsa prodhuesit dhe regjisorët tashmë po përpiqen të punojnë me të.
Historia e zotit Percell është e ngjashme me atë të Ted Williams, një tjetër njeri i pastrehë që u vendos në qendër të vëmendjes, pasi bota dëgjoi këngën e tij.
Jeta e tij ka qënë rrugëve, nuk ka marrë edukimin e tij dhe i është dashur të bëjë një mijë prapësira.
Ai kaloi tre vjet pas hekurave për grabitje dhe përdhunim dhe aktualisht qëndron me nënën e e 7 fëmijëve të tij të cilët janë nga mosha nga 5-28 vjeç
Ai tregon se është përpjekur në konkurse për zërin e tij por sa dëgjonin që është i pastrehë jeta e tij përsëri qëndronte në të njëjtin pozicion. Jeton vetëm me lekët e nxjerra duke kënduar në rrugë për kalimtarët.
"kam jetuar dhe jetoj vetëm për muzikën" janë fjalët e tij.
1233

KOMENTE
 • sami gurra10:28 - 18 Gusht 2012
  shum i pa pare
 • Ardit 15:13 - 15 Gusht 2012
  poaj zoti nuk ija mer krejt kti ija paska lon zonin
 • Bela Rexhepi16:35 - 11 Gusht 2012
  Tash ka ardh koha kush ka pare bëhet kengetar e jo kush ka talent per muzik , e per këng
 • Jeton Gashi13:21 - 11 Gusht 2012
  perfekt
 • Ramize Neziri23:30 - 08 Gusht 2012
  uau he have a talent uauuuuu
 • Albo D.15:20 - 02 Gusht 2012
  nice thats rnb-soul star