English

11 vjeçari pa këmbë, një fenomen i Barcelonës në Rio de Zhaneiro (VIDEO)

Pasi Lionel Messi i dha bluzën e tij një djali me aftësi të kufizuara,gjatë shpartallimit miqësor të Raja Kazablanka të shtunën, një tjetër ngrohje zemre në histori bën rrugën e saj nga Brazili në lidhje me Barcelonën.

Gabrieli - një 11-vjeçar, i lindur pa këmbë - e ka përmbushur një ëndërr të përjetshëm nga një trajnim në Akademinë e Barcelonës në Rio de Janeiro.

I riu, me aftësi të futbollit jashtëzakonisht mbresëlënëse pavarësisht me problemine e tij, u shfaq në televizionin brazilian në fillim të këtij viti ku Gabriel tha se ishte ëndrra e tij për t'u trajnuar me Barcelonën.
Ndaj ai është thirrur në ditët e fundit për t’u stërvitur në shkollën e futbollit të Barcelonës në Rio de Zhaneiro.
Joaquim Estrada, një nga administratorët në akademinë e Barcelonës tha: "Ne kurrë nuk kemi patur një rast si ky, por nuk ka problem për aq kohë sa ne kemi vned për të gjithë këtu"

Dhe për kënaqësinë e të gjithë Gabriel ka kaluar të gjitha testet për të rinjtë në trajnimin e Barcelonës ku shkëlqeu bashkë me kolegët e tij.
1243

KOMENTE