English

2 motrat dhe vëllai martohen në një ditë

Dëshira e nënës së tre fëmijëve që humbi betejën me kancerin është përmbushur.

Paa se të vdiste ajo ishte përpjekur që tre fëmijët e saj dy vajza dhe një djalë të martohshin në të njëjtën ditë.

Ajo vdiq në maj ndërsa dasma e fëmijëve dhe premtimi i saj u përmbush.

Emma, Sara dhe vëllai i tyre Paul Charman luftuan me lotët kur ata lidhën nyje në martesë në mungesë të nënës së tyre.

Por babai i tyre ishte i kënaqur që dëshira e gruas së tij u përmbush duke thënë se ajo do të prehet e qetë dhe se ishte një ditë e veçantë për të dhe fëmijët e tij.

KOMENTE