English

Beyoncé dhuron albumin e saj për Ditën Botërore Humanitare

Ajo ka qenë një kohë të gjatë përkrahëse e një morie të tërë aktivitetesh bamirëse.
Por tani Beyoncé ka shkuar një hap më tej se sa thjesht kreditimi i emrit të saj për një arsye të mirë.
Kompozitori Diane Warren ka dhuruar albumin "I Was Here to World Humanitarian Day".
Duke shpresuar për të inkurajuar njerëzit rreth globit për të bërë diçka pozitive për të tjerët, 30-vjeçarja superstar është e prirur për ndikimin e saj që të ndihmojë në punën humanitare.

Dita Botërore humanitare është një mundësi për të gjithë ne, të punojmë së bashku për të bërë një ndryshim. Kjo është koha jonë për të lënë shenjën tonë në botë dhe të tregojnë se ne kemi qenë këtu dhe jemi kujdesur." - ka thënë Beyoncé.

Beyoncé do të realizojë një film dokumentar mbi jetën dhe karrierën e saj, mbi të gjitha prapaseknat e saj, vetëm për të ndihmuar të tjerët.

Gjithashtu ajo ka projekte të tjera në plan për të realizuar ku si qëllim gjithmonë do të ketë humanizmin.

KOMENTE