English

Imazh befasues i peshkaqen-balenës gjigande në kufirin e zhdukjes (FOTO)

Ruajtësve u është dhënë mbështetje në fjalimet dhe programet për të promovuar shkaqet e tyre fisnike, por ndonjëherë një foto është me të vërtetë sa një mijë fjalë, si në rastin e këtyre imazheve të shquara që përshkruajnë peshkaqen-balena, madhështore që është kapur kohët e fundit në Meksikë.

Fotograf Shawn Heinrich mori një seri të pabesueshme të fotove në brigjet e Kankun për të promovuar ruajtjen globale të tyre si mënyrë për të luftuar popullaritetin në rritje të peshkaqenëve me krahë.

Fotot tregojnë qartë bishën me gjithë lavdinë e saj të drejtpërdrejt nën një jaht luksoz në brigjet e Kankun ku ekuipazhi i jahtit me siguri nuk e ka parë.

Peshkaqen-balenat dallohen për nga natyra e tyre pasi i lejojnë zhytësit të afrohen pranë tyre madje dhe të udhëtojnë me to.

KOMENTE